Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Допомогти тим, хто цього потребує

Дата: 10.02.2019 22:31
Кількість переглядів: 676

Фото без описуТурбота та постійна увага до людей похилого віку, ветеранів, одиноких престарілих та інвалідів є основним життєвим правилом для трудового колективу Білоцерківского районного територіального центру надання соціальних послуг.  Центр надання соціальних послуг забезпечує безоплатне надання соціальних послуг громадянам, які не здатні до самообслуговування у зв’язку з похилим віком, інвалідністю, хворобою і не мають рідних, які повинні забезпечити їм догляд та допомогу. Уся робота працівників центру спрямована на допомогу людям поважного віку долати життєві труднощі і повноцінно жити з впевненістю та оптимізмом на майбутнє.

 

Наразі на обслуговуванні перебувають 194 особи, 28 із них є особи з інвалідністю, 55 ветеранів війни. 29 соціальних робітників забезпечують якісне обслуговування одиноких непрацездатних громадян. Зокрема, соціальні працівники  доставляють продукти харчування та промислові товари, здійснюють вологе прибирання житла, допомагають у приготуванні їжі та надають інші види побутових послуг, які підопічні не в змозі зробити самостійно, допомагають  в оплаті комунальних послуг та обробці присадибної ділянки тощо.

Ще одним напрямком роботи є відділення стаціонарного догляду постійного проживання для одиноких громадян похилого віку. Такі відділення діють у селах Озерне та Макіївка. Наразі на утриманні у відділеннях  перебувають 29 осіб, 12 з яких є особами з інвалідністю, 3 ветеранів війни. Минулого року, одне з відділень перенесене з Іванівки до Макіївки у зв’язку з непридатними умовами для проживання. На капітальний ремонт приміщення у Макіївці використано  більше 1 млн. гривень. На харчування підопічних у відділеннях стаціонарного догляду минулого року було використано 286 тис. гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень