Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч з лідерами учнівського самоврядування

Дата: 29.10.2018 22:29
Кількість переглядів: 599

Фото без описуНадзвичайно насиченою, цікавою та плідною була конференція лідерів учнівського самоврядування Білоцерківсього району, що відбулася 29 жовтня. Спільно з молодіжним активом працювали голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур, заступник голови адміністрації Володимир Толочко, начальник районного відділу освіти Вікторія Бабенко.

Серед головних завдань - вибори нового голови «Лідерграду». В числі кандидатів - Юлія Сергієнко (ОНЗ Шкарівська ЗОШ), Ліна Осадча (Терезинське НВО), Юлія Перебийніс (Макіївське НВО) та Степан Кречківський (Потіївське НВО). Процедура обрання включала в себе декілька етапів, а саме: он-лайн голосування, таємне голосування та ряд конкурсних випробувань. У підсумку перемогу здобула Юлія Сергієнко.

Після урочистого вручення посвідчення голови "Лідерграду" та складання присяги, що цього року було вперше, відбулося підписання угоди щодо співпраці представників районної ради дітей Білоцерківщини, відділу освіти та Білоцерківської районної державної адміністрації у реалізації програм та проектів районної ради дітей Білоцерківщини.

Крім цього, Геннадій Васильович привітав команду "Лідерграду", які представляли Білоцерківський район на Міжнародному конкурсі „Золота осінь Славутича“, де вибороли друге місце в номінації "Дитяча демократія" з проектом "Стіни говорять". Емоційними та захоплюючими були розповіді лідерів про час перебування на фестивалі, нових друзів та різні пригоди та цікавинки з фестивалю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень