Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися громадські слухання з питань охорони громадського порядку

Дата: 02.12.2018 22:27
Кількість переглядів: 598

Фото без описуДнями у селі Макіївка відбулися громадські слухання з питань охорони громадського порядку у населених пунктах за участю заступника голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимира Толочка та представників правоохоронних органів.  

Під час наради правоохоронці та Володимир Толочко вислухали макіївчан, які звернулися до них з проблемами. Земельні спори, сусідські війни, проблеми транспортного перевезення, отримання субсидій – питання саме  такої проблематики піднімалися під час зустрічі. Кожне з озвучених звернень розглянуто, громадянам  надано роз’яснення, а ряд питань взято на контроль, оскільки їх вирішення потребує ґрунтовного вивчення.  Також обговорювалися пропозиції щодо покращення роботи дільничного інспектора, який обслуговує територію сільської ради. Хоча в цілому, скарг на адресу правоохоронців зі сторони місцевих жителів не озвучено.

«Такі спільні прийоми з представниками поліції – це один з ефективних методів комунікації з громадами району. Безумовно, що така форма роботи  допомагає вирішити багато проблем, і часто – безпосередньо під час прийому», - зауважив Володимир Толочко.

Додамо, що такі спільні з правоохоронними органами наради та прийоми у Білоцерківському районі проводяться вже другий рік поспіль.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень