Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ГЕННАДІЙ ДЖЕГУР ВЗЯВ УЧАСТЬ У СВЯТКУВАННІ ДНЯ МІСТА

Дата: 09.09.2018 22:24
Кількість переглядів: 557

Фото без опису07 вересня відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди 986-ї річниці заснування міста Біла Церква. Білоцерківці та почесні гості зібралися, аби розділити радісну мить святкування Дня народження славного міста над Россю. Серед почесних гостей були і голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур та в.о. голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало. Очільники району привітали громаду з днем народження, побажали  позитивних змін, розвитку та процвітання. 

Наступного дня, 08 вересня, також відбулася низка урочистостей. Святкові заходи традиційно розпочалися на  Замковій горі, де відбулося  покладання квітів до пам’ятника засновнику міста – князю Ярославу Мудрому. Потім гості свята  вирушили до портретів Героїв Небесної Сотні та воїнів, загиблих в зоні проведення АТО. Хвилиною мовчання та покладанням квітів вшановано пам’ять  Героїв. 

На головній сцені відбулося урочиста церемонія відкриття свята. Міський голова Геннадій Дикий щиро привітав жителів та гостей нашого квітучого, чарівного міста  з 986-ою річницею з дня його заснування. Зі святом присутніх також поздоровили народні депутати України Ірина Сисоєнко, Хвича Мепарішвілі,  голова Білоцерківської державної районної адміністрації Геннадій Джегур, представники делегації з міст Островець-Свентокшиський (Польща),  Сенакі (Грузія), міста Кременчук (Україна), Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.  

В рамках відзначення Дня міста, відбулася міська Дефіляда, під час якої представники кращих підприємств, установ та організацій Білої Церкви презентували свою діяльність. Ввечері жителі та гості міста мали змогу насолодитися виступом  симфонічного оркестру  «Kyiv Metropolis Orchestra» та гурту  «Без обмежень».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень