Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ситуація з прибиранням снігу в районі - контрольована

Дата: 17.01.2018 20:24
Кількість переглядів: 513

Фото без описуЗа повідомленнями Укргідрометцентру з 18 по 21 січня на Україну прийдуть сильні снігопади. Щоб не допустити колапсу на дорогах в районі створено міжвідомчий штаб по ліквідації наслідків негоди. Перше випробування снігом 17 січня – пройдене. Правильна оцінка ситуації та своєчасно вжиті заходи – дозволили уникнути транспортних проблем. 

Відповідні служби належним чином розчистили та посипали піщано-сольовою сумішшю автодороги. На даний час ситуація на Білоцерківщині контрольована. Ведеться постійний моніторинг і в разі погіршення погодних умов і дорожні служби, і РВ ГУ ДСНС України в Київській області готові швидко зреагувати. Доречі, на в’їзді в місто Біла Церква зі сторони Києва облаштовано пункт обігріву.

Додамо, що в зв’язку з погіршенням погодних умов та обмеженням в’їзду на територію м. Києва (протокол №2 Комісії ТЕБ та НС м. Києва) з метою забезпечення безперебійної роботи спеціальної техніки по забезпеченню руху транспорту в Київській області обмежено в’їзд великовантажних та великогабаритних транспортних засобів на територію Київської області з 17.01.2018 в період з 17:00 до 19:00 за окремим дорученням, в період з 20:00 до окремого доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень