Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безцінний досвід поколінь: районна організація ветеранів відзначає 42-гу річницю з дня створення

Дата: 30.10.2018 22:23
Кількість переглядів: 599

Фото без описуСорок другий день народження сьогодні, 30 жовтня, відзначає Білоцерківська районна організація ветеранів України. Святкувати найактивніші її члени зібралися в районній державній адміністрації. В урочистостях з нагоди дня народження ветеранської організації взяли участь заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко, помічник-консультант народного депутата України В.І.Гудзенка Людмила Веряскіна. Вони побажали залишатись усім такими ж активними, працювати на благо Білоцерківщини та передавати свій безцінний досвід молоді.

Також Володимир Миколайович  зауважив, що у роботі районної влади одним з пріоритетів було і залишається належне забезпечення доступної та якісної медичної допомоги  населенню, особливо інвалідам та ветеранам війни, людям похилого віку, учасникам АТО та членам їх сімей.

За значний особистий внесок у розвиток ветеранського руху, активну громадянську позицію спільними подяками районної адміністрації та районної ради, подяками народного депутата В.І.Гудзенка нагороджені голови первинних ветеранських організацій.

Зустріч пройшла в теплій та родинній атмосфері. Наприкінці зустрічі голова районної  організації Віктор Рудий щиро подякував усім членам ветеранської спільноти за їхні небайдужість, оптимізм, бажання працювати, а районній владі – за порозуміння та тісну співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень