Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада освітян району

Дата: 14.11.2018 22:20
Кількість переглядів: 554

Фото без опису

Сьогодні, 14 листопада, на базі ОНЗ Шкарівська ЗОШ відбулася нарада освітян району, в якій, зокрема, взяв участь заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко. На порядку денному - ряд актуальних освітянських питань, а саме: посилення контролю щодо попередження нещасних випадків серед учнівської молоді, охоплення спортивно-масовою роботою учнів закладів освіти району, оприлюднено результати моніторингу функціонування веб-сайтів закладів освіти району.

Учасники наради ознайомилися з порядком розгляду заяв і повідомлень щодо жорстокого поводження з дітьми, алгоритмом дій в таких випадках, обговорили профілактичні заходи. Свої думки з цього приводу висловили директор Пилипчанської ЗОШ Лариса Письменна, директор Терезинського НВО Людмила Іванюсь, директор Шкарівської ЗОШ Олег Крутаков. Усі присутні зійшлися на думці, що питання подолання булінгу - це зона відповідальності і школи, і батьків, і дітей. Головне в цьому питанні - не бути байдужим і не вдавати, що такої проблеми не існує.

Додамо, що за інформацією Міносвіти минулого року в українських школах зафіксували близько 109 тисяч звернень до психологів через цькування. Водночас до фахівців йшли як самі учні, так і батьки із вчителями. Як зазначається, 39% з усіх звернень надходили від дітей, 29% – від вчителів, ще 5% – від сторонніх людей, а решта – від батьків. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень