Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ФК "Граніт" вийшов до фінальної частини Київського обласного фестивалю 2019 року "Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація"

Дата: 20.04.2019 22:13
Кількість переглядів: 627

Фото без описуСьогодні, 19 квітня, команда «Граніт» (тренер Сергій Ковальчук) взяла участь у відбіркових змаганнях з міні-футболу Київського обласного фестивалю 2019 року "Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація". Суперниками наших хлопців були команди з Васильківського та Рокитнянського районів. Білоцерківський район у складі ФК «Граніт» достойно представили Олександр Скороход, Андрій Диптан, Богдан Ковальчук, Олександр Ярмолюк, Олександр Здебський, Вадим Паталах, Владислав Пашінський, Артем Юрковський.

На футбольному майданчику вирували футбольні пристрасті. Вправність, швидкість та майстерність продемонстрували гравці ФК «Граніт» під час зустрічей з командами «АФ «Україна» та ФК «Гребінки». І як результат – здобули впевнену перемогу над суперниками. Тож саме команда з Білоцерківського району виходить до фінальної частини змагань.

Дякуємо усій команді за чудову гру, а головне за результат! У вболівальників «Граніту» є чудова нагода підтримати  улюблену  команду, а вона, впевнені, віддячить за це яскравою грою та перемогами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень