Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шкарівський "Граніт" - переможець фінальних змагань з міні-футболу Київського обласного фестивалю "Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація"

Дата: 16.09.2018 22:00
Кількість переглядів: 611

15 вересня в пгт.Немішаєво відбулися фінальні ігри Київського обласного фестивалю 2018 року "Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація".  В числі учасників і збірна команда Білоцерківського району.  Змагання відбувалися з таких видів спорту – міні-футболу, волейбол (жінки), дартс, гирьовий спорт, перетягування линви.  

Вітаємо команду "Граніт" (с.Шкарівка) з перемогою у фінальних змаганнях з міні-футболу. Втім, це не єдині досягнення наших спортсменів-аматорів. Так, жіноча команда з Дроздів стала бронзовим призером змагань. А Наталка Трохимчук (с.Озерна) посіла друге місце у змаганнях з дартсу.

"Ми щиро вболівали та вірили у перемогу наших спортсменів. Доречі, цей рік є дуже плідним на спортивні здобутки у нашому районі. І це не збіг обставин, а результат важкої, послідовної роботи усіх, хто причетний до розвитку спортивного руху у Білоцерківському районі. Дякуємо нашим спорстменам, які достойно представили Білоцерківщину, та бажаємо нових перемог! Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних спортсменів", - привітав переможців голова Білоцеріквської районної державної адміністрації Геннадій Джегур. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень