Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося онлайн-засідання обласного Комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної інфраструктури

Дата: 01.02.2019 21:45
Кількість переглядів: 542

Фото без опису1 лютого відбулося онлайн-засідання Комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при Київській обласній державній адміністрації та всіх міст та районів області. Участь у нараді взяли перший заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрій Савчук, начальник управління соціального захисту населення Валентина Бачинська, начальник відділу освіти Вікторія Бабенко, начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва Михайло Пасєка.

Серед розгялнутих питань - робота комітетів забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення на місцях, можливість доступу людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до споруд цивільного захисту. Голова Обласного комітету доступності В’ячеслав Кучер надав низку доручень та наголосив про те, що влада будь-якого рівня повинна дбати про своїх громадян, передусім перед особами, які найдужче цього потребують. А депутат Київської обласної ради Наталія Бігарі нагадала, що ступінь цівілізованості суспільства визначається рівнем ставлення до людей, яким з тих чи інших причин важко або неможливо самостійно подбати про себе. В Україні вже багато в чому вдалося подолати стереотипи мислення щодо ставлення до людей з інвалідністю. Поступовно стають доступними й архітектурні споруди, хоча й переважно у великих містах. Але ще більше роботи - попереду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень