Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дружина Президента особисто привітала колектив Білоцерківського Аграрного Університету з Міжнародним жіночим днем

Дата: 09.03.2019 21:40
Кількість переглядів: 625

Фото без описуДружина Президента України Марина Порошенко завітала до Білої Церкви з робочим візитом. До свята Міжнародного жіночого дня Перша Леді країни та очільник Київщини Олександр Терещук відвідали Білоцерківський Національний Аграрний Університет.

В ході робочого візиту, Марина Порошенко поспілкувалась зі студентами та колективом навчального закладу, а також привітала жіноцтво університету з прийдешнім святом. Під час свого вітального слова дружина Президента наголосила: «Студенти цього університету писали листи на підтримку наших військовополонених моряків. Хлопці вже 100 днів незаконно утримуються в росії, і я закликаю молодь з усього світу виступити на підтримку наших військових, писати їм листи, зігріваючи воїнів теплом своїх сердець».

З нагоди свята, очільник Київщини Олександр Терещук нагородив почесною грамотою голови Київської обласної державної адміністрації доцента Білоцерківського НАУ Людмилу Артеменко. Також Голова КОДА привітав педагогів університету.

«Хочу подякувати вам за те, що ви робите наш світ кращим. Щоденно, за будь-яких обставин, без вихідних і відпусток кожна з вас виконує святу місію берегині сім’ї. Особливу вдячність хочу висловити жінкам-педагогам, які вчать нашу молодь! Ви виховуєте майбутнє нашої держави!» – підкреслив очільник Київської облдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень