Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівництво району відзначило кращих працівників газового господарства

Дата: 07.09.2018 21:34
Кількість переглядів: 631

Фото без описуВже традиційно у другу неділю вересня в нашій державі відзначають День працівників нафтової, газової та газопереробної промислової України. У переддень свята колектив Білоцерківської філії по експлуатації газового господарства публічного акціонерного товариства «Київоблгаз» привітав перший заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук.

- Від імені керівництва району, від імені споживачів, яким ви надаєте послуги висловлюю слова глибокої вдячності усьому вашому дружньому і великому колективу за ваш професіоналізм і відданість справі. Забезпечити злагодженість і безперебійність  роботи усієї газотранспортної трубопровідної системи то надзвичайно складна справа. Але ви з нею успішно справляєтеся. Залишайтеся і надалі справжньою командою професіоналів, - наголосив Юрій Степанович у своєму вітальному слові.

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток району, самовіддану працю, підвищення якості обслуговування населення кращим працівникам підприємства були вручені почесні грамоти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень