Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначили День району

Дата: 07.03.2019 21:31
Кількість переглядів: 719

Фото без опису

7 березня відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди 96-річниці утворення Білоцерківського району.

Заходи традиційно розпочалися з церемонії підняття державного прапору та пропору Білоцерківського району. Усіх присутніх зі святом привітав колишній керівник району, член "Золотого Фонду" Василь Дудник. Потому святкові заходи продовжилися концертною програмою. Учасниками свята стали керівники району, голови місцевих рад та об’єднаних територіальних громад, депутати районної ради, представники підприємств, установ та організацій. Зібрання розпочали з хвилини мовчання: усі присутні вшанували невинно загиблих українців, як у різні роки відстоювали незалежність та суверенітет України.

 Першими привітали гостей та жителів району в.о.голови райдержадміністрації Юрій Савчук та голова районної ради Володимир Шевченко. Привітати Білоцерківщину з Днем народження приїхали також колишні керівники району, очільники сусідніх районів та інші поважні гості. Зокрема, помічник-консультант народного депутата України В.І.Гудзенка Євгеній Гудзенко, голова Узинської ОТГ Віталій Гринчук, голова Фурсівської ОТГ Микола Фурсенко, начальник Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв, голова благодійного фонду "Фортеця" Олександр Ференець.

За час свого існування наш район здобув багато добрих традицій. Однією з них стала традиція в цей день нагороджувати кращих трудівників  району, тож чимало жителів району з нагоди свята отримали грамоти та подяки. Приємним сюрпризом для усіх присутніх жінок на святі стали квіти від народного депутата Віталія Гудзенка. 

Своїми неповторними номерами усіх присутніх також привітали народний фольклорний ансамбль "Терниця", Станіслав та Роман Бичеки, Анастасія Гладченко, Христина Дзядевич, Василь Лясота.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень