Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робочий візит: Олександр Терещук проінспектував дитячий садок і лікарню у Сквирському районі

Дата: 08.02.2019 21:06
Кількість переглядів: 589

Фото без описуГолова Київської обласної державної адміністрації без попередження перевірив Сквирську центральну районну лікарню і дитячий садок №5 міста Сквира. В ході робочої поїздки до Сквирського району, очільник Київщини перевірив стан Сквирської ЦРЛ та поспілкувався з пацієнтами та медичним персоналом. Також Голова КОДА перевірив наявність медикаментів по програмі «Доступні ліки» в аптечному пункті ЦРЛ. Ліки були, але жителі не могли їх отримати вже протягом трьох тижнів, через проблему із комп'ютером.

В результаті перевірки очільник Київщини дав доручення терміново замінити комп’ютер в аптечному пункті для забезпечення населення доступними ліками за пільговими програмами.

Також Голова Київської області навідався також до дитячого садочку №5, оскільки батьки скаржились на поганий стан будівлі, в якій знаходиться заклад дошкільної освіти.
«Діти – наше майбутнє! І наша задача, щоб вони були ситі, в теплі та під наглядом професійних вихователів та педагогів. Я бачу, що в садочку чисто та охайно, але будівля потребує ремонту та заміни вікон. Ви знаєте мене, проблеми дітей для мене на першому місці. Будемо знаходити шляхи, щоб поліпшити умови», - наголосив Голова КОДА.

Також, в ході робочої поїздки в Сквирському районному будинку культури Олександр Терещук провів виїзну нараду щодо перспектив соціально-економічного розвитку та вирішення проблемних питань жителів району. На заході були присутні депутати облради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники місцевого самоврядування та громадськість.

Під час зустрічі підіймалися питання щодо стану екології, транспортного обслуговування, інфраструктури, наповнення місцевих бюджетів та процесу децентралізації в районі. Також обговорювалось дофінансування будівництва нових амбулаторій. Очільник області визначив термін 45 діб на те, щоб будівництво було розпочате. Окремо, було розглянуто проблему з аварійною мережею водопостачання в центральній частині міста.

«Сьогодні від нас залежить, як ми будемо жити завтра. Влада працює, щоб забезпечити комфорт кожному жителю Київщини. Я відкритий до вас, приїжджаю, слухаю та намагаюсь вирішити питання максимально оперативно. Але громада також має братись до справи. Тільки спільною працею ми зможемо змінити наше життя на краще», - підкреслив керівник області Олександр Терещук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень