Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначили День рятівника

Дата: 15.09.2018 20:07
Кількість переглядів: 599

Фото без опису14 вересня в Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім.П.Саксаганського  відбувся  урочистий захід з нагоди Дня рятівника. 

Мужніх і хоробрих пожежників, піротехніків, водолазів, працівників інших аварійно-рятувальних формувань і служб привітали заступник голови державної служби України з надзвичайних ситуацій Руслан Білошицький, перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Андрій Анісімов, в.о.голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало,  заступник голови райдержадміністрації Володимир Толочко, заступник міського голови Інна Новогребельська.  Кращим рятівникам Київщини,  тих хто ризикуючи своїм життям вніс свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, став на захист життя і здоров’я людей, вручено нагорудні знаки, подяки та грамоти різного рівня.  

В рамках заходів було проведено Всеукраїнську акцію «Запобігти, врятувати, допомогти!», відкрито новий медичний пункт аварійно-рятувального загону СП ГУ ДСНС України у Київській області, а в парку Слави за участі почесних гостей та жителів міста склали Присягу курсанти учбового пункту, які невдовзі поповнять ряди обласної ДСНС. Працювали показові локації для дітей та демонстративні майданчики з рятувальною технікою і спецзасобами.
Перед початком урочистостей присутні вшанували пам’ять загиблих рятувальників та поклали квіти до пам‘ятника пожежникам і меморіальної дошки Максима Глазкова.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень