Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ірина Старенька: Відкритість і прозорість – це ті ключові принципи, якими ми повинні керуватися

Дата: 25.04.2024 15:57
Кількість переглядів: 69

Фото без описуНачальник Білоцерківської РВА Ірина Старенька провела робочу нараду з головами громад Білоцерківського району за участю представників оборонної сфери та правоохоронних органів.

Під час засідання обговорили шляхи створення належних безпекових умов для населення під час Великодніх свят та поминальних днів, стан захисту об’єктів критичної інфраструктури та алгоритм дій з метою безперебійного забезпечення електроенергією і зв’язком населених пунктів району.

Окрема увага  учасників наради була зосереджена на положеннях нового Закону про мобілізацію, який був ухвалений парламентом та підписаний Президентом України і вступить в дію вже з 18 травня поточного року. Зокрема,  було розглянуто основні обов’язки та повноваження органів місцевого самоврядування в рамках реалізації положень Закону.

Ще одне ключове питання, яке було підняте на нараді, стосувалося підтримки Сил оборони України.

Начальник Білоцерківської РВА, звертаючись до представників громад, наголосила на необхідності подальшого надання допомоги підрозділам ЗСУ в рамках виконання прийнятих програм.

Також присутні обговорили окремі аспекти проведення публічних закупівель для оборонної сфери.

- Вкотре наголошую, що всі процедури закупівель, включаючи й ті, що спрямовані на підтримку структурних підрозділів  Збройних Сил України, необхідно проводити виключно в рамках чинного законодавства. Відкритість і прозорість – це ті ключові принципи, якими ми повинні керуватися, приймаючи всі свої рішення, підкреслила Ірина Старенька.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень