Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Триває реєстрація кандидатів до національної команди на «Ігри Нескорених-2025»

Дата: 15.04.2024 14:23
Кількість переглядів: 44

Фото без описуДо 21 квітня включно триває реєстрація кандидатів до національної команди, яка представить Україну на Іграх Нескорених 2025 у Ванкувері-Вістлері.

Ветерани війни, військовослужбовці та правоохоронці, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій, мають шанс представити Україну на міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених».

До 21 квітня включно триває реєстрація учасників на відбірковий національний турнір, що заплановано провести з 31 травня по 2 червня. За його підсумками буде сформована збірна в складі 35 осіб, які змагатимуться з представниками цілої низки країн у містах Ванкувер і Вістлер (Канада) 8-16 лютого 2025 року.
 

Ігри Нескорених у Ванкувері-Вістлері 2025 стануть першими в історії зимовими гібридними Іграми. Учасники візьмуть участь у плаванні, веслуванні на тренажерах, волейболі сидячи, баскетболі на кріслах колісних та регбі на кріслах колісних, включаючи нові зимові види спорту: гірські лижі, сноуборд, біатлон, бігові лижі, скелетон і керлінг на кріслах колісних. 

Втім, національний відбір проходитиме за класичними видами спорту, а саме:
•    баскетбол на кріслах колісних;
•    велоспорт;
•    веслування на тренажерах;
•    волейбол сидячи;
•    легка атлетика (біг, штовхання ядраметання диска);
•    пауерліфтинг;
•    плавання;
•    стрільба з лука;
•    настільний теніс.

Залишити заявку на реєстрацію, ознайомитися  з умовами проведення всеукраїнського відбору  та актуальною інформацією щодо реєстрації можна на веб-платформі е-Ветеран.

Відбір та підготовку збірної України на «Ігри Нескорених» здійснює Міністерство у справах ветеранів України спільно з Українським ветеранським фондом Мінветеранів, Центром стратегічних комунікацій «СтратКом Україна», ГО «Повернись живим!» та ГО «Ігри Інвіктус Україна».

Мета проєкту «Ігри Нескорених в Україні» – створювати нові можливості для поранених та травмованих українських ветеранів і військовослужбовців, підтримуючи їх на шляху до фізичного відновлення, психологічної реабілітації та соціальної інтеграції. Команда проєкту сприяє розвитку та популяризації спорту як дієвого інструменту відновлення серед поранених бійців, а також спонукає суспільство й державу створювати для цього необхідні умови.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень