Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Легальне працевлаштування - впевненість у завтрашньому дні

Дата: 09.04.2024 12:20
Кількість переглядів: 36

Фото без описуГУ ДПС у Київській області нагадує, що незадекларована праця сприяє недоброчесній конкуренції стосовно тих СГ, які в повній мірі виконують свої зобов’язання щодо сплати податків, охорони праці та соціального забезпечення працівників. 

Оформлені належним чином трудові відносини з найманими працівниками, сплата у повній мірі податків та єдиного внеску на загальнообовʼязкове державне соціальне страхування із заробітної плати працівників -  це гарантований розвиток економіки та покращення інвестиційного клімату, зростання рівня соціальних гарантій для населення.

Легальне працевлаштування забезпечує працівникам впевненість у завтрашньому дні та створює можливості для  реалізації їх здібностей, мотивує до удосконалення навиків виконуваної роботи, стимулює продуктивний та творчий підхід до праці.

Водночас, неофіційно працевлаштована особа  ризикує  залишитися без права на отримання соціальних пільг і гарантованих державою виплат, а роботодавець ризикує отримати штрафні санкції.

Шановні громадяни, звертайтеся до контролюючих органів та повідомляйте про проблеми, пов’язані з застосуванням трудового законодавства!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень