Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пліч-о-пліч: районний етап змагань у розпалі!

Дата: 09.04.2024 16:24
Кількість переглядів: 36

Фото без описуСьогодні, 9 квітня, визначилися ще два учасники фінальних ігор з футзалу серед юнацьких команд Білоцерківщини, які вибороли право представляти свою громаду у ІІІ (районному) етапі Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч».

Неймовірні емоції вирували у спортивних закладах Білоцерківської та Ковалівської громад, де проходили зональні ігри з  футзалу.

Надовго запам’ятають свою поїздку у Ковалівку учні Ставищенського ліцею №1 – саме тут їм вдалося вирвати перемогу, змагаючись з юними футболістами з Ковалівської та Маловільшанської громад!

Гаряче сьогодні було і у Білій Церкві. За вихід до фіналу тут змагалися аж чотири команди. Юні футболісти Фурсівської, Білоцерківської, Рокитнянської та Узинської громад показали просто шедевральне володіння м’ячем –  таким технічно складним прийомам, які продемонстрували школярі, можуть позаздрити й окремі футболісти іменитих клубів! В результаті складних поєдинків перемогу здобули футзалісти Білоцерківського природничо-математичного ліцею № 16.

Після визначення переможця серед команд ІІ зони на нас чекає неймовірний фінал, а сьогодні щиро вітаємо переможців, а всім учасникам змагань зичимо подальших успіхів, бо своє вміння, талант і заявку на справжню командну гру ви вже сьогодні продемонстрували!

Фото без опису

 

 

 

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень