Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Київської ОВА Руслана Кравченка до другої річниці звільнення Київщини від російських окупантів

Дата: 02.04.2024 12:05
Кількість переглядів: 25

Фото без описуСьогодні ми відзначаємо другу річницю звільнення Київщини від російських військ. Це важливий момент у новітній історії України, що нагадуватиме завжди про нашу мужність та єдність у боротьбі за свободу.

Сьогодні ми вкотре згадуємо кожного і кожну, кого вбили росіяни. Згадуємо усіх закатованих мирних мешканців нашої області, які навічно залишаться у нашій памʼяті та серцях.

Цей день також символізує і наші перші надважливі кроки до перемоги у боротьбі за свободу та незалежність. Сьогодні ми вкотре дякуємо нашим силам оборони, які ціною власних життів відкинули війська противника і не дали захопити серце України — її столицю. Не дали здійснитися плану «Київ за 3 дні». Вічна Слава і Шана усім нашим Захисникам!

Протягом останніх двох років ми пройшли складний шлях від масштабних руйнувань області до стабільного і безповоротного процесу відновлення, який не припиняється ні на хвилину.

Важливим завданням на цьому шляху була відбудова пошкодженого житла та соціальної інфраструктури, створення укриттів для цивільного населення. Зусиллями адміністрації області завдяки керівництву держави та підтримці з боку наших міжнародних партнерів ми зробили великий крок у цьому напрямку. З’являються відбудовані домівки, відновлені дороги та комунікації, що сприяє зміцненню економічного потенціалу області та поступово підвищує якість життя мешканців Київщини.

Підтримка та співпраця з військовими залишається одним із наших пріоритетних завдань. У постійній взаємодії ми зводимо фортифікації та зміцнюємо обороноздатність нашої області, щоб забезпечити захист кожного її жителя.

Упродовж 2022-2024 років ми досягли значних успіхів у відновленні Київщини. Проте наша робота не завершена, як, на жаль, не завершені досі спроби російських нелюдей зруйнувати нашу країну вщент. Ми і надалі працюватимемо на благо нашого регіону і відбудуємо все краще, ніж було.

Перемога буде за нами!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень