Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Нескорені» - з путівками до перемоги!

Дата: 26.03.2024 17:45
Кількість переглядів: 47

Фото без описуОб’єднатися і бути пліч-о-пліч у цей складний час – це основна мета наймасштабніших учнівських змагань країни, участь в яких взяли команди з усіх територіальних громад Білоцерківщини.

Днями в Узинській міській територіальній громаді відбулося урочисте закриття ІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». 

Потужне спортивне дійство у громаді тривало впродовж лютого-березня поточного року. Під час змагань з волейболу, баскетболу, футзалу, черліденгу, спортивного орієнтування кожен учасник продемонстрував свої вміння і  спортивну майстерність,  командну гру та прагнення до перемоги.  

У запеклій боротьбі право представляти Узинську громаду на ІІІ етапі проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» з усіх видів спорту здобули команди з ОЗЗСО Узинський ліцей №1, які носять глибоко символічну назву - «Нескорені»!

Під час урочистого закриття ІІ етапу змагань фіналістів та їхніх наставників привітали заступник Узинського міського голови Оксана Кравченко та начальник гуманітарного відділу виконавчого комітету Узинської міської ради Юрій Мар’яновський.

Організатори спортивних ігор та вчителі фізичної культури, які підготували переможців і призерів ІІ етапу проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», були нагороджені подяками Узинської міської ради.

Заступник міського голови Оксана Кравченко вручила капітанам команд-переможців путівки на ІІІ етап змагань та побажала гідно представити Узинську громаду на рівні району.

Разом – переможемо!  - такою була відповідь  юних спортсменів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень