Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбудова Київщини: у Бучі триває капремонт п’ятиповерхового будинку на вулиці Києво-Мироцькій

Дата: 26.03.2024 12:08
Кількість переглядів: 58

Фото без описуКиївщина продовжує відновлення житлового фонду, пошкодженого внаслідок повномасштабного вторгнення рф. Зокрема, триває відбудова багатоквартирного житлового будинку на вулиці Києво-Мироцькій, 104Б у Бучі. Це  — один з об’єктів, які відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

До війни у багатоповерхівці на 48 квартир мешкало понад 100 людей. Внаслідок обстрілів навесні 2022 року будівля зазнала значних пошкоджень. У будинку були вибиті вікна та двері, зруйновані стіни, перекриття та покрівля. Значних пошкоджень зазнали внутрішні приміщення та інженерні мережі.

Наразі тут триває капітальний ремонт. Спочатку фахівці демонтували пошкоджені конструкції будівлі, зокрема, плити перекриття, та встановили нові. Згодом відновили перекриття горища та виконали утеплення. Також будівельники облаштували покрівлю та замінили вибиті вікна.

Наразі підрядник працює над влаштуванням фасадної теплоізоляції з подальшим облицюванням зовнішніх стін. Також фахівці проводять ремонт місць загального користування та сходових клітин, виконують ремонт та внутрішнє оздоблення пошкоджених квартир.

Загалом відповідно до проєкту, крім перерахованих робіт, у будинку відремонтують зруйновані інженерні мережі та системи опалення, встановлять водостічну систему. Також відновлять благоустрій прилеглої території.

Нагадуємо, що коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії на Київщині також будуть нові укриття для школярів освітніх закладів. Зокрема у Бориспільському районі триває будівництво нового протирадіаційного укриття на території Переяславського ліцею № 5.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень