Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ірина Старенька: Безпека громадян – першочергове завдання для кожного керівника

Дата: 12.02.2024 17:18
Кількість переглядів: 147

Фото без описуСьогодні, 12 лютого, начальник Білоцерківської РВА Ірина Старенька провела робочу нараду з керівниками оборонних, правоохоронних, силових та контролюючих структур, участь в якій взяли представники районної робочої групи «Прозорість та підзвітність».

Посилення роботи над створенням належних безпекових умов для населення району, зміцнення обороноздатності регіону, стан виконання окремих заходів мобілізаційної роботи, контроль за криміногенною ситуацією, дотриманням правил дорожнього руху та вжиття заходів з метою уникнення  трагічних випадків – основні питання, що розглядалися під час наради.

Як доповів начальник Білоцерківського районного управління поліції Михайло Пелех, загалом ситуація в районі контрольована, надзвичайних ситуацій не зафіксовано.

Разом з тим значне занепокоєння викликає ситуація на автошляхах -  впродовж минулого тижня працівниками управління та патрульної поліції було запротокольовано 126 фактів порушення швидкісного режиму, 27 випадків кермування у стані алкогольного сп’яніння.  У 76 ДТП, що трапилися на дорогах району, травми різної тяжкості отримали 28 осіб. Зважаючи на зростання чисельності порушень правил дорожнього руху, правоохоронцями було прийняте рішення щодо реалізації комплексу дій, які включають профілактичні заходи та посилене патрулювання  на автошляхах, особливо на період ускладнення погодних умов.

Різка зміна погоди додала роботи і надзвичайникам – необережне поводження з опалювальними приладами призвело до зростання кількості пожеж, одна з яких забрала життя людини. Ще один житель району загинув під час події на водоймі – занадто тонкий лід провалився під вагою перехожого. Тому працівники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проводять планові рейдові профілактичні відпрацювання у населених пунктах Білоцерківщини, під час яких обговорюють правила поводження на водоймах,  пожежної безпеки у побуті та інформують громадян щодо алгоритму дій після отримання сигналу повітряної небезпеки.

-    В  умовах повномасштабного вторгнення рф, безпека громадян – першочергове завдання для кожного керівника. І укриття є одним із заходів захисту, який зберігає життя наших громадян, тому продовжуємо проводити роз’яснювальну роботу з населенням, і надалі здійснюємо обстеження об’єктів цивільного захисту з метою  актуалізації даних в інформаційній системі обліку та візуалізації фонду захисних споруд цивільного захисту, моніторимо стан виправлення виявлених недоліків, контролюємо цільове використання коштів, спрямованих на реконструкцію та будівництво укриттів на території району, - так визначила основні завдання за підсумками наради начальник Білоцерківської РВА Ірина Старенька.

Фото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень