Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дайджест можливостей від Українського фонду стартапів

Дата: 17.08.2023 11:33
Кількість переглядів: 100

Фото без описуМрієте створювати продукти, які будуть відомі на весь світ і втілювати інноваційні ідеї? Український фонд стартапів презентує нові можливості.

TechCrunch Disrupt 2023 — українські стартапи будуть представлені окремою «алеєю» у Сан-Франциско та зможуть презентувати власні проєкти відвідувачам події. 

France Digital Day — ексклюзивна стартап-подія Франції! 15 нових українських бізнесів можуть отримати безоплатні квитки та зустрітися з понад 5 000 підприємцями, інвесторами, корпораціями та лідерами думок з усієї Європи. 

InterHEI Food and Health Innovators Ukraine — безоплатна програма з менторськими сесіями та пітчингом ідей для тих, хто  зацікавлений у галузях харчових продуктів і охорони здоров’я. 

Вебінар у співпраці з Microsoft for Startups Founders Hub  — цей захід про переваги для українських стартапів у Microsoft for Startups Founders Hub, основні цілі програми і критерії відбору.

MHP Agro Challenge  — для тих, хто має інноваційні рішення для зміцнення агропромислової сфери! Переможців чекає підтримка менторів, запуск пілоту їхнього проєкту та можливість залучити до 5 тисяч доларів.

Fast Track до Перемоги — проєкт, який спрощує взаємодію Міністерства оборони України з виробниками БПЛА! Виробляєте чи розробляєте БПЛА, які ще не прийняті на озброєння, але вже готові виконувати бойові завдання? Тоді заповнюйте заявку. 

Online Mentor Science&Business  — платформа для тих, хто хоче дізнатися більше про стартап-екосистему України, створювати та вести інноваційний бізнес.

Курс «Успішний стартап: від ідеї до масштабування‎» буде корисним як для початківців, так і для досвідчених інноваторів. Курс доступний постійно — навчайтеся, коли й де вам зручно. 

Аудіокурс від засновників стартапу CASES допоможе дізнатися як працює авторське право в креативних індустріях.

IT Arena Startup Competition 2023. Хочете віднайти корисні знайомства та прокачати власний проєкт? Крута техноконференція у Львові чекає на вас.

Можливостей безліч — обирайте ту, що саме для вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень