Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації продовжує перевірку стану укриттів району 

Дата: 16.08.2023 17:41
Кількість переглядів: 128

Фото без описуПід час представлення Ірини Старенької на посаду голови Білоцерківської районної державної адміністрації начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко визначив пріоритетні завдання, які необхідно вирішити найближчим часом, а саме: зміцнення обороноздатності регіону, забезпечення належного стану укриттів, безпечного та доступного освітнього процесу та проведення підготовки до початку опалювального сезону. 

На виконання окреслених завдань голова РДА продовжує робочі поїздки у громади району.  Сьогодні, 16 серпня, Ірина Старенька відвідала Таращанську міську територіальну громаду, де оглянула укриття, розміщені  у закладах освіти та медицини.

-  Кожен керівник, незалежно від рівня управління, має чітко усвідомити: він несе відповідальність за безпеку своїх працівників. У країні йде війна. Агресор щоденно обстрілює українські міста і села, руйнує цивільні об’єкти, вбиває мирних громадян. За таких умов всі укриття у всіх громадах мають бути підготовлені у відповідності з вимогами. Наразі акцентуємо головну увагу на об’єктах цивільного захисту, розташованих у закладах освіти. Діти повинні навчатися і батьки мають бути спокійними, відправляючи їх до школи. Також є певні скарги від громадян щодо функціонування укриттів у медичних закладах. Тому мій робочий день починається не з кабінету, а з відвідання сховищ, - наголосила голова адміністрації під час візиту у громаду.

Ірина Старенька оглянула укриття, провела інспекцію  наявності необхідних умов, та у відвертій розмові з керівниками установ  дала свої пропозиції щодо покращення стану сховищ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень