Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова РДА відвідала Тетіївську громаду

Дата: 16.08.2023 12:07
Кількість переглядів: 100

Фото без опису15 серпня голова Білоцерківської районної державної адміністрації Ірина Старенька разом з першим заступником Максимом Кочурою та  головою Білоцерківської районної ради Василем Зеленським здійснила свій перший робочий візит у одну з найвіддаленіших громад району – Тетіївську, під час якого оглянули об’єкти цивільного захисту та оцінили рівень їхньої готовності до прийому відвідувачів.

Головна мета поїздки – знайомство з громадою та перевірка стану виконання заходів зі створення належних безпекових умов для кожного жителя.

Під час зустрічі з головою громади Богданом Балагурою Ірина Старенька  наголосила, що для країни вкрай важливим є функціонування всіх сфер життя, підтримка розвитку бізнесу як базової складової розвитку громади. Наразі тривають жнива, йде підготовка до зимівлі тваринницьких комплексів. І сільгоспвиробники Тетіївщини показують доволі високі результати. Разом з тим необхідно своєчасно подбати про належну підготовку до осінньо-зимового періоду об’єктів соціальної і гуманітарної сфери, підприємств житлово-комунального господарства та використання ними альтернативних видів палива.

Значний акцент при цьому робиться на належній підготовці закладів освіти, робота яких в умовах війни – відповідальне завдання для всіх. 

-  Сьогодні єдиною умовою функціонування системи освіти є максимальний рівень безпеки для всіх учасників освітнього процесу. Необхідно підготувати  укриття належним чином, щоб здобувачі знань під час повітряної небезпеки могли перебувати у безпечних умовах та продовжувати навчальний процес, - підкреслила Ірина Старенька під час огляду об’єктів цивільного захисту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень