Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захист, безпека, правопорядок: Ірина Старенька окреслила основні завдання керівникам силового блоку 

Дата: 15.08.2023 10:02
Кількість переглядів: 96

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Ірина Старенька провела робочу нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої обговорили поточну ситуацію в районі та визначили основні завдання на найближчу перспективу.

Доповідаючи про стан справ у районі, керівники силових структур наголосили, що загалом ситуація контрольована. Всі служби працюють у посиленому режимі.  На належному рівні налагоджена співпраця з громадами. Проте є певні прогалини у правовому вихованні населення та має місце вперте ігнорування законів окремою категорією громадян. Як результат, впродовж минулого тижня зафіксована значна кількість дорожньо-транспортних пригод – більше 50, дві з яких призвели до загибелі людей.

Про це голові адміністрації доповів т.в.о. командира полку патрульної поліції м. Біла Церква та Білоцерківського району Олександр Світовий.


З головними напрямками діяльності працівників служби надзвичайних ситуацій керівництво району ознайомив начальник районного управління ДСНС Віктор Сподін. Підпали стерні та необережне поводження на водоймах – дві найбільші проблеми, які наразі непокоять надзвичайників. З метою уникнення  нещасних випадків проводиться роз’яснювальна робота. Головний акцент робиться на спілкуванні з неповнолітніми.


На подіях за участю дітей зосередив увагу учасників наради і заступник начальника Білоцерківського районного управління поліції Олексій Ковбаса.

Так, протягом минулого тижня було зафіксовано 5 випадків зникнення дітей. Всі вони були оперативно відшукані та повернуті до місця проживання. З батьками проведена відповідна робота та складені протоколи. Проте правоохоронців непокоїть постійна тенденція виникнення подібних випадків. Працівники відповідного сектору управління поліції працюють у цьому напрямку спільно з освітянами, проводять бесіди з членами родин, які потрапили у складні життєві обставини, проте і батькам необхідно більше уваги приділяти своїм дітям та  відповідальніше ставитися до виконання своїх обов’язків.

-  Вкотре наголошую: безпека дітей є одним із пріоритетів сьогодення. Тому продовжуємо посилено працювати в цьому напрямку. Через два тижні розпочинається новий навчальний рік. Ми всі разом маємо забезпечити належну безпеку як у закладах освіти, так і на вулицях міст та сіл, - наголосила за підсумками наради  голова Білоцерківської районної державної адміністрації та визначила основні завдання, вирішення яких потребують втручання представників силового блоку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень