Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працювати спільно і на випередження

Дата: 14.08.2023 16:45
Кількість переглядів: 92

Фото без описуТаким є головний підсумок оперативної наради з керівниками структурних підрозділів адміністрації та очільників територіальних представництв центральних органів виконавчої влади, яку сьогодні, 14 серпня, провела  голова Білоцерківської районної державної адміністрації Ірина Старенька.

Очільник району коротко окреслила ключові завдання, які стоять перед адміністрацією у цей нелегкий для держави час та детально ознайомилася з поточною ситуацією в районі, акцентувавши увагу на проблемних питаннях.

-  Сьогодні проблем багато. Навіть тут, далеко від лінії фронту. Проте ми всі разом працюємо на перемогу та визначаємо ті пріоритети, які потребують першочергового вирішення. Наразі питання номер один - безпека кожного жителя району і, передусім, дітей. До початку нового навчального року всі заклади освіти повинні створити належні безпекові умови. Це стосується і закладів охорони здоров’я. І не повинно бути «не моїх» питань. У нас спільні завдання і спільні проблеми, - підкреслила Ірина Старенька, звертаючись до учасників наради.

Керівники територіальних представництв центральних органів виконавчої влади ознайомили голову адміністрації зі станом справ за їхнім напрямком роботи та окреслили основні проблемні питання, що потребують вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень