Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Будьте поміркованими і законослухняними, дбайте про власну безпеку та безпеку оточуючих

Дата: 08.08.2023 11:57
Кількість переглядів: 120

Фото без описуТ.в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів робочу нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої проаналізували оперативну ситуацію  в Білоцерківському районі.

Як доповів начальник Білоцерківського районного управління поліції ГУ НП у Київській області Михайло Пелех, ситуація в районі контрольована, випадки резонансних та надзвичайних подій відсутні. Проте, знову впродовж тижня сталося 4 події за участю неповнолітніх.

Про ситуацію на дорогах інформував заступник командира полку патрульної поліції Олександр Світовий. Так, за минулий тиждень сталася 61 дорожньо-транспортна пригода,  49 водіїв дозволили собі сісти за кермо у нетверезому стані, а 121 кермувальник порушили правила швидкісного режиму. 

Про кількість пожеж  доповів заступник начальника Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС Микола Маслюк, зазначивши, що впродовж минулого тижня на території району було зафіксовано 17 пожеж та 1 подія на воді, на жаль з летальними наслідками-утоплення.

Крім того, учасники наради окремо обговорили питання безпечного відпочинку та організації дозвілля, оскільки й до того підвищений воєнними діями рівень психологічної напруги в суспільстві «підігрітий» алкоголем чи наркотичними речовинами має негативні наслідки - сімейні сварки, бійки тощо.

Олександр Горовенко підбиваючи підсумки наради вказав на необхідність проведення профілактичних заходів, роз’яснювальної роботи серед населення та надав відповідні доручення.

«Будьте поміркованими і законослухняними, дбайте про власну безпеку та безпеку оточуючих» - зазначив т.в.о. голови адміністрації.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень