Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося виїзне засідання комісії з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Дата: 04.08.2023 12:23
Кількість переглядів: 265

Фото без описуСьогодні, 4 серпня, відбулося виїзне засідання комісії з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат при Білоцерківській районній державній адміністрації.

При обговоренні питань порядку денного комісія заслухала представників органів виконавчої влади, Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області та керівника підприємства, яке допустило заборгованість зі сплати обов’язкових платежів до Пенсійного фонду України.

Члени комісії наголосили на неприпустимості порушення норм законодавства суб’єктами господарювання та необхідності прийняття оптимальних рішень при проведенні фінансово-господарських операцій, а також надали роз’яснення шляхів вирішення.

Представники підприємства дали свої пояснення щодо виникнення такої ситуації та зобов’язалися у стислі терміни погасити заборгованість.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень