Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДНОВА:UA: у Рокитному відкрили новий молодіжний простір

Дата: 31.07.2023 14:08
Кількість переглядів: 218

Фото без описуУ смт Рокитне відкрили новий молодіжний центр. Його створили в рамках національної програми із залучення молоді до відновлення України «ВІДНОВА:UA». Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Київської ОВА.

У відкритті новоствореного молодіжного простору взяв участь начальник Управління молоді та спорту Київської ОВА Сергій Тимофєєв, який провів відкритий діалог з учасниками.

Всеукраїнський молодіжний волонтерський обмін за цією програмою відбувся на Київщині вже вдруге  цього року. Учасники приїхали з різних областей України, а також до робіт залучили місцеву молодь. Ініціатором виступила громадська організація «Міст змін». Протягом 5 днів молодь своїми руками створювала простір для взаємодії та активностей.

Також учасники відвідували різні події, зокрема, зустріч із представниками органів місцевого самоврядування Рокитного. Під час неї обговорили виклики, які стоять перед молоддю в умовах воєнного часу.

Крім того, у межах волонтерського обміну провели панельну дискусію «Молодь Рокитнянщини» та майстер-клас від послів європейської молоді.

Нагадаємо, що створення молодіжних просторів має на меті не лише виконання учасниками програми будівельних робіт, а й проведення інформаційно-просвітницького й освітнього дозвілля молоді.

Довідково.

Програму «ВІДНОВА:UA» реалізує Міністерство молоді та спорту України, ДУ «Всеукраїнський молодіжний центр» та ГО «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною», за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень