Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Київщині вже повернули світло понад 192 тисячам родин

Дата: 30.07.2023 09:30
Кількість переглядів: 177

Фото без описуНа Київщині тривають відновлювальні роботи після грозового фронту, який вирував у регіоні 26-27 липня.

За інформацією ДТЕК Київські регіональні електромережі, світло вже повернули 192 600 сім’ям у 556 населених пунктах Київської області. Енергетики відновили роботу 271 лінії та 4267 трансформаторних підстанцій. Роботи були ускладнені великою кількістю руйнувань через падіння дерев.

Нагадаємо, що негода призвела до масових повалень дерев й опор електромереж на проїжджу частину доріг та дахи житлових будинків і приватного сектору. Через це були зруйновані покрівлі та підтоплені підвальні приміщення багатоквартирних та приватних будівель.

Крім того, внаслідок буревію були повністю або частково знеструмлені багато населених пунктів Київщини. Найбільше постраждали Таращанська, Рокитнянська, Сквирська та Узинська громади Білоцерківського району.

Так, у Таращанській громаді наразі до ремонтних робіт залучені 7 бригад та 6 бригад працюють у Рокитнянській громаді. Вони продовжують відновлювати електропостачання.

У Ставищенській громаді над ремонтом покрівель працюють 4 бригади. Також 4 бригади здійснюють відновлення електропостачання до населених пунктів, які ще лишаються частково знеструмленими. Проводяться роботи з прибирання вулиць. Від дерев розчищена проїжджа частина доріг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень