Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працюємо. Боремося. Відновлюємо

Дата: 29.07.2023 12:10
Кількість переглядів: 171

Фото без описуВже третю добу триває ліквідація наслідків негоди у населених пунктах Білоцерківського району.

Після потужної зливи з сильним вітром майже всі населені пункти Рокитнянської, Ставищенської та Таращанської громад залишилися без світла, частина з них - з порушенням транспортного сполучення. Починаючи з перших годин після припинення зливи, у всіх громадах, що постраждали від негоди, почалася ліквідація наслідків природної стихії, на місцях працювали комунальні і дорожні служби та енергетики.

Голови громад були на постійному зв'язку з керівництвом району та області. Вивчалися потреби постраждалого населення, оцінювалися збитки та черговість усунення руйнувань.

Централізовано була організована допомога будівельними матеріалами, адже від буревію у районі постраждало більше 1000 будівель. В окремих випадках руйнування житла, адміністративних будівель та об'єктів інфраструктури відбулося через повалення дерев.

Роботи з наслідків стихії тривають і у вихідні дні.

Т. в. о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко разом з начальником відділу оборонної роботи РДА Вячеславом Соляковим здійснили об'їзд всіх постраждалих територій, поспілкувалися з жителями, які постраждали від буревію, спільно з головами громад оцінили реальність якнайшвидшого подолання наслідків негоди.

- Це біда. І з нею потрібно боротися усім разом. Голови громад роблять все можливе, але й ми не залишаємося осторонь. Суттєву допомогу надає область. Тому всі разом працюємо, боремося, відновлюємо, - так прокоментував ситуацію Олександр Горовенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень