Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У День Української Державності Руслан Кравченко разом із заступниками відвідав Білоцерківський район

Дата: 28.07.2023 19:46
Кількість переглядів: 259

Фото без описуСьогодні, 28 липня, у день державного свята, голова Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко разом зі своїми заступниками Лесею Карнаух, Жанною Осипенко та Михайлом Ємцем здійснили робочу поїздку у Білоцерківський район, під час якої відвідали Алею шани і пам’яті у м. Біла Церква, де вшанували пам’ять Захисників, котрі загинули, захищаючи свою державу від збройної агресії рф.

 

В рамках робочої поїздки заступники очільника області Леся Карнаух та Михайло Ємець взяли участь в робочій нараді з головами громад району за участі керівництва району - т.в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександра Горовенка, заступника голови РДА Людмили Веряскіної та голови районної ради Василя Зеленського.

 

Участь в нараді, до порядку денного якої були внесені питання екології, виконання безпекових умов та посилення окремих аспектів захисту і оборони, взяли директор департаменту цивільного захисту облдержадміністрації Валерій Кобижча, заступник директора департаменту екології та природних ресурсів КОДА Андрій Андрущенко, керівник апарату райдержадміністрації Ольга Кучер, начальник Білоцерківського районного управління поліції Михайло Пелех та його заступник Олексій Ковбаса, очільник Білоцерківського управління державної казначейської служби Ірина Янішевська, керівники структурних підрозділів Білоцерківської РДА.

 

Михайло Ємець, звертаючись до учасників наради, передусім, подякував головам громад за оперативність у подоланні наслідків стихії, яка призвела до значних руйнувань в багатьох населених пунктах Білоцерківщини. Також заступник голови КОДА підкреслив необхідність посилення спільних дій у зміцненні обороноздатності регіону та реалізації заходів базової підготовки громадян України до національного спротиву.

 

Заступник голови облдержадміністрації Леся Карнаух, виступаючи перед присутніми, наголосила на важливості командної роботи, окреслила основні пріоритети сьогодення та визначила головні завдання на перспективу. Під час обговорення питань порядку денного заступник голови КОДА акцентувала увагу учасників наради на безумовному виконанні вимог щодо належного захисту населення, підкресливши, що питання створення належних безпекових умов було і залишається ключовим у роботі керівників всіх рівнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень