Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мінцифра запрошує бібліотекарів та освітян на презентацію освітнього серіалу про цифрові навички для людей старшого віку

Дата: 27.07.2023 15:57
Кількість переглядів: 207

Фото без описуМіністерство цифрової трансформації України разом з Програмою розвитку ООН в Україні та Українською бібліотечною асоціацією презентують новий освітній серіал на платформі Дія.Освіта — Базові цифрові навички для людей елегантного віку. Також розкажуть, як стати офіційним хабом цифрової освіти у вашому селі чи місті і як долучитися до розбудови цифрової держави.

За результатами дослідження 2021 року, в Україні 44% людей віком від 18 до 70 років хотіли б підвищити свій рівень цифрових навичок. Це означає, що використання цифрових технологій у повсякденному житті є важливим, зокрема, для людей елегантного віку. Новий освітній серіал на Дія.Освіта допоможе відповісти на найпоширеніші запити та розібратися в ситуаціях, з якими часто стикаються люди старшого віку.

Презентація освітнього продукту відбудеться 1 серпня 2023 року об 11:00 в онлайн-форматі.

Участь візьмуть:

  • Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції
  • Христофорос Політіс, заступник Постійного представника Програми розвитку ООН в Україні
  • Оксана Бруй, президентка Української бібліотечної асоціації

Перші 10 освітніх хабів, які проведуть заходи з підвищення рівня цифрових навичок, отримають подарунки від партнера серіалу Програми розвитку ООН. Про деталі розповімо під час презентації 1 серпня.

Запрошуємо представників медіа, громадських організацій та бібліотек слідкувати за презентацією онлайн на YouTube-каналі або Facebook-сторінці Дія.Освіта, на Facebook-сторінці Програми розвитку ООН в Україні, а також на Facebook-сторінці Української бібліотечної асоціації.

Для акредитації потрібно заповнити форму за посиланням.

Освітній серіал створено Міністерством цифрової трансформації України за підтримки проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), який ПРООН в Україні реалізує за фінансової підтримки Швеції, для платформи Дія.Освіта.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень