Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На оперативній нараді обговорили стан податкових надходжень та підтримку ВПО

Дата: 25.07.2023 16:05
Кількість переглядів: 225

Фото без описуТ.в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів РДА та територіальних представництв центральних органів виконавчої влади, на якій заслухали звіти про роботу відділів, обговорили поточну ситуацію в районі та визначилися з першочерговими завданнями.

  Під час наради розглянули стан виконання заходів зі  зміцнення обороноздатності району, хід жнив, підготовку до осінньо-зимового періоду та початку нового навчального року, результати перевірок стану укриттів в закладах освіти  та забезпечення належних безпекових умов для жителів району, контролю за дотриманням і виконанням заходів правового режиму воєнного стану тощо.

 

Представники територіальних відомств центральних органів виконавчої влади прозвітували про стан наповнення  бюджету та фінансування видатків бюджетів всіх рівнів, виплату пенсій та інших соціальних допомог, загальну епідситуацію в районі та здійснення комплексу заходів з метою протидії поширенню інфекційних хвороб, локалізації та ліквідації їх осередків, спалахів та епідемій тощо.

 

Окрема увага під час наради була приділена роботі з ВПО. Олександр Горовенко заслухав звіти керівників структурних підрозділів РДА щодо виконання завдань, спрямованих на підтримку ВПО, та  очільника Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості Наталії Філіцької про підтримку осіб зазначеної категорії, яка наголосила що за допомогою фахівців служби зайнятості внутрішньо переміщені особи можуть знайти роботу, отримати ваучер на навчання або мікрогрант на створення чи розвиток власного бізнесу, отримати консультації з питань працевлаштування, взяти участь у суспільно корисних роботах.

 

З початку року спеціалістами Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості було надано послуг 521 особі з числа ВПО. 109 внутрішньо переміщених осіб було працевлаштовано, 8  - пройшли профнавчання, 44 особи брали участь в суспільно корисних роботах.

 

Попри певні успіхи, діяльність в цьому напрямку не припиняється – фахівці служби здійснюють виїзні  прийоми громадян та проводять робочі зустрічі з потенційними роботодавцями.

 

Олександр Горовенко, підбиваючи підсумки наради, підкреслив вагомість ініціатив служби зайнятості та висловив сподівання, що невдовзі всі ВПО, які знайшли прихисток на Білоцерківщині, знайдуть своє гідне місце на ринку праці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень