Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На порядку денному – обговорення стану підготовки об’єктів соціально-культурного призначення до опалювального періоду

Дата: 19.07.2023 16:52
Кількість переглядів: 182

Фото без описуТ.в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко сьогодні, 19 липня, взяв участь у засіданні регіонального оперативного штабу з підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Київської області до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року, яке провів заступник голови Київської обласної державної адміністрації – керівник обласного штабу Микола Бойко. Нарада проходила в форматі онлайн, участь в ній взяли голови громад Білоцерківського району.

Під час засідання штабу обговорили стан виконання плану заходів з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Київської області, включаючи заклади освіти та охорони здоров’я, до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року. Окрема увага була акцентована на проблемних питаннях, які виникли під час реалізації запланованих дій, та можливих шляхах їх вирішення. 

Для забезпечення сталого проходження опалювального періоду учасникам засідання було запропоновано розглянути варіанти заготівлі та використання деревного біопалива як альтернативу традиційним видам горючих речовин.

За підсумками роботи штабу були прийняті рішення, обов’язкові для виконання очільниками всіх громад та  керівниками об’єктів господарського і соціально-культурного призначення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень