Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Нікополь направлено допомогу від жителів Білоцерківщини

Дата: 18.07.2023 16:55
Кількість переглядів: 168

Фото без описуДо постійних обстрілів окупантів, які вже більше року атакують Нікопольський район Дніпропетровської області  градами, важкою артилерією, мінометами та дронами після підриву росіянами дамби Каховської ГЕС додалася ще одна проблема – відсутність води.

Особливо складно пережити брак води у літню спеку. Мешканці районного центру, які не евакуювалися з міста,  вимушені економити кожну краплину життєдайної вологи.

Розуміючи критичність ситуації, жителі столичного регіону, котрі не на словах знають що таке терпіти наругу від окупантів, організувалися у потужний волонтерський рух  та надають посильну благодійну допомогу мешканцям південних областей, які постраждали від терористичних дій окупантів.

З ініціативи начальника Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка всі райони Київщини долучилися до організованої поставки води на багатостраждальну Нікопольщину.

 

20 тонн джерельної води «Мазепинська» завантажив і направив сьогодні у Нікополь і Білоцерківський район. На заклик т.в.о голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександра Горовенка про допомогу постраждалому населенню відгукнулися всі громади району. Як результат – 2 000 бутильованої води направлено у постраждалий регіон.

- Звітую перед громадами: вантаж з водою вже прямує на Нікопольщину. Вдячний кожному, хто долучився до цієї благородної справи! Особливі слова вдячності очільникам Білоцерківської міської та Ставищенської селищної громад Геннадію Дикому та Леоніду Джужику, колективу ПАТ «Автобусний парк» і особисто його керівнику Андрію Старинку та директору ФГ «Добробут-10» Сергію Гребіню. Кожна краплина води, скерована у багатостраждальний регіон, може  стати порятунком, тому працюємо й далі в цьому напрямку, - зазначив Олександр Горовенко, проводжаючи вантажівку з водою на південь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень