Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олександр Горовенко здійснив робочу поїздку у Володарську громаду

Дата: 13.07.2023 17:07
Кількість переглядів: 211

Фото без описуСьогодні, 13 липня, т.в.о голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко відвідав з робочим візитом Володарщину, під час якого зустрівся з очільником громади Сергієм Миколаєнком і оглянув укриття, до яких були зауваження у членів районної комісії та представників ДСНС.

Під час зустрічі, участь в якій взяли керівник апарату  райдержадміністрації  Ольга Кучер та начальник відділу оборонної роботи РДА Вячеслав Соляков, було обговорено вирішення нагальних питань, зокрема -  шляхи наповнення місцевого бюджету, співпраця з бізнесом та розвиток сприятливого інвестиційного клімату у громаді, функціонування об’єктів цивільного  захисту, підготовка закладів освіти до нового навчального року, включаючи й належну підготовку укриттів.

Окремий блок розглянутих питань стосувався зміцнення обороноздатності регіону й створення належних безпекових умов для жителів громади.

Олександр Горовенко разом із Сергієм Миколаєнком оглянули укриття, в яких здійснюється необхідна реконструкція з метою усунення виявлених недоліків, побували в закладах освіти, поспілкувалися з керівниками установ і працівниками, які наразі проводять ремонтні роботи.

Т.в.о голови адміністрації підкреслив належний рівень підготовки та відповідальний підхід керівництва громади до виконання поставлених завдань.

Також представники райдержадміністрації ознайомилися з роботою центру надання гуманітарної допомоги, який окрім підтримки ВПО спільно з волонтерам готує посилки для передачі нашим військовослужбовцям у зону бойових дій.

На завершення поїздки Олександр Горовенко відвідав Алею слави та вшанував пам'ять полеглих Захисників, які загинули від рук російських окупантів, захищаючи суверенітет і цілісність України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень