Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олександр Горовенко вручив відзнаку досвідченому спортивному педагогу

Дата: 11.07.2023 12:29
Кількість переглядів: 193

Фото без описуБілоцерківщину заслужено називають справжньою кузнею спортивних талантів. Район має потужну тренерську команду, розвинену спортивну інфраструктуру і талановиту спортивну юнь, яка прагне досягти нових вершин, займаючись у спортивних секціях та у 15 дитячо-юнацьких спортивних школах, що діють майже у кожній територіальній громаді.

Одна із таких шкіл  функціонує і у Маловільшанській сільській громаді. Очолює заклад досвідчений педагог, який все своє життя присвятив розвитку і популяризації спорту – Ганна Іванівна Яценко.

Нещодавно Ганна Іванівна відзначила свій ювілей. З нагоди цієї події т.в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів зустріч з ювіляркою аби особисто висловити слова вдячності і шани за ту титанічну роботу, яку вона здійснює на теренах Білоцерківщини.

Ганна Іванівна виховала не одне покоління спортсменів, особистим прикладом постійно демонструє переваги здорового способу життя та з готовністю підтримала пропозицію кілька років тому очолити дитячо-юнацьку спортивну школу у новоствореній сільській громаді.

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту Білоцерківського району, відданість справі, активну громадянську позицію та з нагоди ювілею Олександр Горовенко нагородив Ганну Іванівну Яценко грамотою Білоцерківської районної державної адміністрації і побажав ювілярці виховати ще не одного чемпіона, який прославлятиме нашу державу і рідну Білоцерківщину на міжнародній спортивній арені.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень