Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Білоцерківському районі відбулися планові навчання з питань цивільного захисту 

Дата: 04.07.2023 14:53
Кількість переглядів: 188

Фото без описуСьогодні, 4 липня, у приміщенні Білоцерківської районної державної адміністрації фахівцями Навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності Київської області було проведено навчальний збір з питань цивільного захисту в умовах воєнного стану.

До участі у навчанні були запрошені представники районного управління ДСНС, Білоцерківської районної державної (військової) адміністрації, міських, селищних, сільських територіальних громад, до повноважень яких віднесено координацію діяльності з питань цивільного захисту населення.

Навчальний збір проводився з ініціативи Київської обласної державної (військової) адміністрації і за участі заступника голови КОДА Михайла Ємця та начальника департаменту цивільного захисту, оборони та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації Костянтина Катаєва.

Заступник голови Київської обласної державної адміністрації, звертаючись до учасників навчань, наголосив, що в умовах воєнного стану особливої актуальності набуває належна підготовка населення щодо дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. І ключова роль при цьому відводиться представникам влади на місцях, від ефективності прийняття управлінських рішень яких залежить життя і безпека кожного громадянина.

Під керівництвом досвідчених інструкторів  Навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності Київської області присутні розглянули зміни в законодавстві у сфері цивільного захисту, питання забезпечення  оповіщення та інформування населення про загрозу виникнення надзвичайних ситуацій, у тому числі в доступній для осіб з вадами зору та слуху формі, організацію аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на відповідній території, а також радіаційного, хімічного, біологічного, медичного  захисту населення, особливості евакуації постраждалих тощо.

На завершення навчань т.в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко закликав присутніх відповідально віднестися до виконання покладених на них завдань з метою створення належного безпекового середовища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень