Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Київщині літнім дозвіллям уже охопили понад 28 тисяч дітей

Дата: 04.07.2023 12:31
Кількість переглядів: 165

Фото без описуУ Київській області триває організація літнього оздоровлення, відпочинку та змістовного дозвілля дітей на базі закладів освіти. Пришкільні табори почали функціонувати 29 травня. Станом на 30 червня літнім дозвіллям охопили вже 28 065 дітей. Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської ОВА.

Попри воєнний стан, в Україні продовжують працювати пришкільні табори під час літніх канікул. Так, в області працює літній мовний STEAM-табір, у якому відпочивають, оздоровлюються та навчаються діти віком від 8 до 16 років з усіх районів та діти з родин, переміщених із окупованих територій України. У кожній зміні, яка триває 10 днів, навчаються приблизно 100 дітей.

Крім того, цього літа в закладах позашкільної освіти Київщини працюють танцювальні, хореографічні й театральні студії, гуртки «Юний дослідник», «Основи наукової діяльності», «Основи дизайну», спортивні секції боксу, вільної боротьби, рукопашного бою, пауерліфтингу та інші.

У липні частина літніх пришкільних таборів продовжать свою роботу. До них заплановано залучити понад 3,5 тис дітей.

Загалом протягом літа в 31 територіальній громаді працюватимуть 169 табірних змін із короткотривалим перебуванням дітей. У них планують охопити 33 995 дітей віком від 6 до 17 років. Зокрема, у Білоцерківському районі пришкільні табори функціонуватимуть на базі 16 закладів освіти, Бориспільському – 25, 18 – у Броварському районі,  22 – у Бучанському, у Вишгородському районі – 13 таборів, в Обухівському районі функціонуватимуть 20 таборів та 27 у Фастівському.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень