Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На нараді з головами громад обговорили комплекс безпекових заходів

Дата: 03.07.2023 17:55
Кількість переглядів: 178

Фото без описуСьогодні, 3 липня, відбулася робоча нарада керівництва Білоцерківського району з головами громад, ключовим питанням якої було обговорення безпекової ситуації в регіоні та створення належних умов для збереження життя та здоров’я кожного жителя Білоцерківщини.

Т.в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко, відкриваючи нараду, підкреслив, що основним питанням сьогодення було і залишається створення належних безпекових умов та підтримка населення, що постраждали внаслідок збройної агресії рф.

Заступник голови адміністрації Людмила Веряскіна проінформувала присутніх, що з метою забезпечення ефективного розгляду проблемних питань та організації підтримки й координації надання допомоги особам, постраждалим внаслідок дій окупантів, зокрема внутрішньо переміщеним особам, ветеранам війни, особам з інвалідністю внаслідок війни, членам родин загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України,  при Координаційному центрі підтримки цивільного населення Київської обласної державної (військової) адміністрації було утворено Білоцерківський районний Офіс. До складу зазначеного утворення включені голови всіх громад, керівництво Білоцерківського району, очільники структурних підрозділів адміністрації, представники громадськості та окремих територіальних представництв центральних органів виконавчої влади.

Учасники наради обговорили основні напрямки діяльності Офісу та детально зупинилися на розгляді комплексу безпекових заходів, серед яких і неухильне виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 23.06.2023 «Щодо результатів оперативних обстежень об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту та вирішення проблемних питань щодо укриття населення».

Олександр Горовенко, звертаючись до голів громад, наголосив що в зоні їхньої відповідальності серед низки інших питань є і належна підготовка укриттів у всіх населених пунктах району, а особливо - в закладах освіти, оскільки це має стати запорукою безпечного початку нового навчального року.

-  Війна триває. У нашому регіоні щоденно існує загроза удару з повітря. Тому розглядаються всі варіанти удосконалення діючої системи укриттів, їхнє осучаснення та оновлення. Робота в цьому напрямку не повинна припинятися жодного дня, - підкреслив т.в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень