Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині зростає кількість подій за участю дітей

Дата: 03.07.2023 16:14
Кількість переглядів: 199

Фото без описуТ.в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів робочу нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, на якій обговорили оперативну ситуацію в районі та визначилися з критичними ділянками, що потребують посиленої уваги.

Передусім учасники наради зупинилися на аналізі безпекової ситуації на Білоцерківщині, функціонуванні об’єктів укриття та зміцненні обороноздатності регіону.

Очільники районного управління ДСНС та аварійно-рятувального загону Віктор Сподін та Сергій Шумигора доповіли керівництву району про стан боротьби з пожежами та ліквідацію наслідків негоди, яка вирувала на території району впродовж минулого тижня.

Начальник Білоцерківського районного управління поліції Михайло Пелех звернув увагу присутніх на зростанні чисельності подій за участю неповнолітніх. За його словами, аналіз, проведений працівниками управління, засвідчив, що у І півріччі поточного року на території Білоцерківського району вже було зафіксовано 76 випадків розшуку дітей, їхньої втечі з дому, дорожньо-транспортних пригод, в яких постраждали неповнолітні. Для порівняння, впродовж всього 2022 року таких випадків було 102. Причина більшості подій – недостатній догляд за дітьми з боку дорослих, особливо – батьків або тих осіб, які виконують батьківські обов’язки, про що вже неодноразово наголошувалося на зустрічах з жителями громад.

Олександр Горовенко під час обговорення зазначеного питання підкреслив, що необхідно й далі продовжувати профілактичну роботу з дорослим населенням з метою запобігання виникненню подій, що призводять до фізичного чи психоемоційного травмування неповнолітніх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень