Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Білоцерківському фаховому коледжі розпочали навчання для 30 сімей ВПО

Дата: 03.07.2023 16:10
Кількість переглядів: 167

Фото без описуНа базі Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну для представниць тридцяти родин внутрішньо переміщених осіб розпочали навчання за програмами «Кравчиня», «Перукар» та «Майстер манікюру». Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської ОВА.

Метою навчання вимушених переселенців сучасних робітничих професій є забезпечення можливості отримати практичні навички і професійні знання, необхідні для працевлаштування та стабільного заробітку.

Водночас навчання в коледжі сприяє соціальній інтеграції ВПО, допомагаючи їм відновити своє життя та будувати нові перспективи. Опанування професійних навичок допоможе не тільки забезпечити доступ до ринку праці та взаємодію з новим оточенням, а й отримати самостійність у працевлаштуванні.

Навчання триватиме три місяці. Фахові педагоги коледжу під час занять  використовують сучасні методи й інноваційні підходи, які забезпечують сприятливе освітнє середовище.

Як ми повідомляли раніше, навчання внутрішньо переміщених осіб стало можливим за фінансової підтримки Уряду Японії в межах укладеної угоди про співпрацю з Міжнародною організацією з міграції (МОМ).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень