Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині відбулися заходи з нагоди Дня Конституції України

Дата: 28.06.2023 12:54
Кількість переглядів: 197

Фото без описуУ громадах Білоцерківського району пройшли урочистості з нагоди державного свята – Дня Конституції України. 


27-й річниці з Дня прийняття Основного Закону були приурочені спортивні змагання та культурно-просвітницькі заходи. Очільники громад спільно з представниками депутатського корпусу та громадськими активістами поклали квіти до пам’ятних знаків, встановленим нашим захисникам та історичним постатям, які відіграли ключову роль у державотворенні України.


Церемонією  урочистого підняття Державного Прапора України розпочали робочий день працівники Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради.


Керівники району привітали присутніх зі святом та побажали успіхів на шляху реалізації основних засад Конституції України.


Людмила Мерзлюк, звертаючись до колег, наголосила: «Для нас, українців, Конституція – це не просто  документ, в яких закріплені наші права і свободи. Це наш моральний орієнтир. Це наші гідність, стійкість та нескореність. І сьогодні українські воїни, наші захисники яскраво демонструють це усьому світу!».


На завершення урочистостей начальник Білоцерківської районної військової адміністрації вручила відзнаки Київської обласної державної адміністрації начальнику відділу економічного та агропромислового розвитку Анатолію Онопрієнку і головному спеціалісту відділу житлово-комунального господарства, зв’язку, екології, природних ресурсів та захисту довкілля Ганні Петрашевській та подяку Білоцерківської районної державної адміністрації начальнику відділу з питань оборонної роботи Білоцерківської районної державної адміністрації Вячеславу Солякову.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень