Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк здійснила робочу поїздку у Гребінківську громаду

Дата: 13.06.2023 15:51
Кількість переглядів: 188

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк продовжує серію робочих поїздок у громади району, під час яких, передусім, перевіряє роботу укриттів. 

Сьогодні, 13 червня, керівник району побувала у Гребінківській селищній територіальній громаді. Під час зустрічі із заступником селищного голови Олександром Волощуком Людмила Мерзлюк вкотре наголосила на необхідності забезпечення безперебійної роботи всіх об’єктів цивільного захисту населення та усунення всіх недоліків, що були виявлені під час перевірок, проведених районною комісією.

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації оглянула укриття, що розташовані на території громади та ознайомилася з роботою базових підприємств.

Зокрема, Людмила Мерзлюк відвідала Гребінківський машинобудівний та асфальтобетонний заводи, елеватор,  ПАТ "Саливонківський цукровий завод" і ТОВ "Флагман си фуд", які спеціалізуються на виробництві промислової продукції та переробці продовольчої сировини й виготовленні продуктів харчування.

Наразі на ПАТ "Саливонківський цукровий завод" йде посилена підготовка до нового сезону цукроваріння. Цьогоріч очікується, що підприємство, яке було повністю модернізоване впродовж останніх кількох років і оснащене новітнім обладнанням, запрацює на повну потужність.

Також керівник району ознайомилася з особливостями діяльності приватної науково-дослідної та комерційно-консультативної фірми «Конкорд-ГЕЙ», яка є своєрідним сучасним майданчиком для розміщення і продажу новітньої зарубіжної сільськогосподарської техніки. Окрім того, фірма надає консультації з обслуговування сільгоспмашин і спеціалізується в галузі рослинництва.

Людмила Мерзлюк підкреслила різноплановість розвитку бізнесу у громаді та акцентувала увагу на необхідності розширення інвестиційно-інноваційного процесу як важливої складової зміцнення економіки регіону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень