Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На оперативній нараді обговорили стан виконання бюджету і підсумки перевірки укриттів

Дата: 12.06.2023 16:05
Кількість переглядів: 209

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації та очільниками територіальних представництв центральних органів виконавчої влади.

Серед низки проблемних питань сьогодення, що  піднімалися на нараді, детально було обговорено два: стан виконання бюджету і підсумки перевірки укриттів, яку проводила районна комісія, до складу якої увійшли  представники райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, ДСНС та Нацполіції.

Як доповів начальнику Білоцерківської районної військової адміністрації керівник відділу житлово-комунального господарства, зв’язку, екології, природних ресурсів та захисту довкілля Михайло Пасєка, комісією було проінспектовано 635 захисних споруд цивільного захисту, серед яких  90 протирадіаційних укриттів, 68 сховищ та 477 найпростіших укриттів.

За результатами оглядів було встановлено, що 20,79% споруд з різних причин (незадовільний санітарний стан, невідповідність технічним вимогам, обмежений доступ) непридатні до укриття населення. Наразі розробляється комплекс заходів, покликаних у найкоротші терміни виправити ситуацію.

Про стан виконання та проблемні питання наповнення бюджетів у травні поточного року керівнику району прозвітувала начальник відділу фінансів адміністрації Світлана Ейсмонт.  Загалом районний і місцеві бюджети виконуються у всіх громадах, крім трьох – Узинської, Ковалівської і Рокитнянської.  Фахівці відділу фінансів спільно з відповідальними особами у громадах здійснюють аналіз причин недовиконання запланованих показників з метою виправлення ситуації на перспективу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень