Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Здорові діти – здорова Україна!

Дата: 30.05.2023 15:33
Кількість переглядів: 146

Фото без описуБілоцерківщина активно долучилася до проведення  Ігор «Вищої ліги» Київського обласного етапу фізкультурно-оздоровчого заходу «Учнівська ліга «Здорова Україна».

Сьогодні, 30 травня, у Білій Церкві на стадіоні «Трудові резерви» відбувся фінальний етап Ігор, участь в якому взяли команди Білоцерківської, Володарської, Гребінківської, Ковалівської, Маловільшанської, Рокитнянської, Сквирської, Таращанської, Тетіївської, Узинської та Фурсівської територіальних громад.

Програма  Ігор складалася з чотирьох модулів, які обради координатори кожної команди: футбол, доджбол, петанк, Сool Games. 

Загальне керівництво проведенням фізкультурно-оздоровчого заходу «Учнівська ліга «Здорова Україна»» здійснювали департамент освіти і науки та управління молоді та спорту Київської обласної державної (військової) адміністрації за активної участі керівництва Білоцерківської районної державної адміністрації та начальника відділу гуманітарного розвитку РДА Надії Крилевець.

Розпочалося дійство із вшанування хвилиною мовчання українців, які загинули  через війну, розпочату російською федерацією на території України.

З вітальним словом до учасників Ігор звернулися начальник управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофєєв та заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Веряскіна, які подякували юним спортсменам і їхнім тренерам за розвиток спорту і підтримку здорового способу життя та наголосили, що впевнені у щасливому майбутньому нашої держави, бо українські  діти, дотримуючись давніх козацьких традицій, цінують здоров’я, розвиваючи міць, силу та спритність.

У підтвердження цих слів всі учасники Ігор долучилися до веселої руханки, яку перед початком змагань провела майстер спорту України міжнародного класу, учасниця олімпійських ігор, чемпіонка світу та Європи з марафонського бігу, багаторазова переможниця та призерка чемпіонатів України Дар`я Михайлова.

Потому стартував основний етап змагань. Всі учасники продемонстрували належну підготовку та неабияку майстерність. Рішенням організаторів переможцями стали абсолютно всі учасники Ліги – кожній команді було вручено кубки і відзнаки Білоцерківської  районної державної адміністрації і управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації. 

Також юні спортсмени отримали набори м’ячів і настанову й далі займатися спортом, підтримувати один одного і слідувати правилам чесної гри, впевнено рухаючись до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень