Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Надзвичайники попереджають про підвищену пожежну небезпеку

Дата: 29.05.2023 16:39
Кількість переглядів: 140

Фото без описуЗаступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію в районі.

Як доповів начальник Білоцерківського районного управління Національної поліції України у Київській області Михайло Пелех, загалом ситуація в районі контрольована. Працівники управління спільно з патрульними продовжують нести службу в посиленому режимі. Посилений контроль та постійна роз’яснювально-попереджувальна робота з учасниками дорожнього руху сприяли певному зниженню рівня ДТП, проте, на жаль, й далі мають місце випадки водіння транспортних засобів у нетверезому стані – впродовж минулого тижня зафіксовано 48 таких порушень. Також протягом звітного періоду трапилося три події за участю дітей – місцезнаходження неповнолітніх було невідомим. Завдяки професійним діям правоохоронців дітей було знайдено у короткі терміни. Жертвами злочинних посягань вони не стали. З батьками проведено відповідну роботу, вони попереджені про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.


На посиленні відповідальності за протиправні дії, які наносять шкоду довкіллю та у період дії воєнного стану можуть трактуватися як диверсія, наголошують і працівники Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС під час профорієнтаційних заходів у громадах району. Про це доповів у ході наради начальник районного управління Віктор Сподін. Він наголосив, що наразі існує посилена пожежна небезпека. Про це попереджає Укргідрометцентр, на цьому наголошують надзвичайники під час зустрічей з жителями району. Проте окремі громадяни продовжують ігнорувати міру відповідальності в суворих умовах сьогодення і дозволяють собі здійснювати навмисні підпали сміття.

Нерідко причиною пожеж стає і необережне поводження з вогнем під час перебування на природі. Як результат, впродовж минулого тижня працівники ДСНС 28 разів виїжджали на виклики. Зважаючи на спеку, яка притаманна літньому періоду останніх років, надзвичайники закликають громадян бути  обережними та відповідальними  у поводженні з вогнем на відкритому повітрі та берегти довкілля й цінувати працю рятувальників, які і так мають достатньо роботи через злочинні дії окупантів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень